Onze Onafhankelijkheid

Geen belangenconflicten, een echte open architectuur, onafhankelijk patrimoniumadvies, ...

Onze Transparantie

Kosten, duidelijke en unieke vergoedingsstructuur, raadpleging en beheer tegoeden, ...

Onze Performance

Team van doorgewinterde vermogensbeheerders, “Absoluut rendement” filosofie, Open architectuur, ...

Welkom bij Pure Capital

Opgericht door 5 ervaren vermogensbeheerders heeft Pure Capital als doel het belang van de klant centraal te plaatsen in haar businessmodel: een echte “win-win” relatie opbouwen op het gebied van vermogensbeheer. Pure Capital is een private onderneming die volledig gecontroleerd wordt door haar stichters en die door geen enkele tegenpartij wordt beïnvloed.

Pure Capital werkt exclusief door een echte open architectuur. Dit geeft aan de klanten van Pure Capital de keuze van de beste tegenpartijen en van de best beschikbare producten aan de beste prijs. De vergoedingsstructuur is duidelijk, uniek en zonder belangenconflicten.

Het team bestaat uit ervaren analisten en beheerders die over een aangetoonde en erkende expertise beschikken in diverse financiële activaklassen.

De beheersfilosofie staat voor “absoluut rendement”. Het gaat over een opportunistisch en niet-benchmarkgebonden beheer dat de overtuiging van zijn beheerders weerspiegelt en niet de marktindices. Een benadering die toelaat opportuniteiten waar te nemen op de financiële plaatsen van heel de wereld. Een patrimoniale benadering die geïllustreerd wordt door een diversificatie van de activa en een beproefd proces van risicomanagement.